Нагородження Кліматичними Інноваційними Ваучерами

Re:inventex стала однією з десяти українських компаній, які отримали Кліматичні Інноваційні Ваучери від Європейського Банку Реконструкції та Розвитку (ЄБРР) та Європейського Союзу за сприяння Greencubator. Це визнання наших зусиль в області сталого розвитку та інновацій, які сприяють економічній ефективності та екологічній відповідальності.

Отримання цього ваучера є значущим кроком для нашої компанії та великою можливістю розвинути нашу інноваційну медіа-платформу. Ця платформа покликана не тільки підтримувати освіту та обмін знаннями в галузі переробки відходів і циркулярної економіки, але й сприяти більш ефективній взаємодії між великими текстильними виробниками та свідомими брендами.

Кліматичні Інноваційні Ваучери — це  вагома допомога для українських підприємств, які прагнуть зменшити свій вплив на клімат і перейти на більш сталі бізнес-моделі. За словами Костянтина Кінцурашвілі, регіонального керівника ЄБРР, підтримка таких ініціатив є ключовою для швидкого розвитку ефективних чистих технологій.

У рамках цієї програми, Re:inventex планує значно розширити свої можливості в галузі екологічних технологій, зокрема впровадження новітніх рішень для циркулярної економіки. Це не тільки допоможе нам у виробництві, але й зміцнить нашу позицію на ринку як лідера в області екологічних інновацій.

Додаткове фінансування дозволить нам підсилити освітні ініціативи та сприяти кращому розумінню проблем переробки відходів і циркулярної економіки серед широкого кола стейкхолдерів. Ми прагнемо робити знання доступними і зрозумілими, щоб кожен міг долучитися до важливих змін у нашому суспільстві.

Це досягнення є результатом твердої роботи та відданості всієї команди Re:inventex. Ми висловлюємо глибоку подяку ЄБРР, Європейському Союзу та Greencubator за їх підтримку та довіру. Разом ми здатні реалізувати значні зміни і сприяти сталому розвитку нашої країни та світу.

Надихаємося можливістю впроваджувати ці зміни і очікуємо на продовження нашої співпраці та подальшого розвитку інноваційних рішень для екологічного майбутнього.

No items found.
Автор матеріалу:
Re:inventex